'Promes ziet transfer naar Sevilla nog in het water vallen'

30 augustus 2018, 14:01   Bijgewerkt: 30 augustus 2018, 17:19

Quincy Promes leek op weg naar Sevilla, maar de transfer lijkt te zijn afgeketst. Russische en Spaanse media melden dat de Andalusiërs op het laatste moment met aanvullende eisen zijn gekomen, waarna Spartak Moskou de deal heeft afgeblazen. Het niet doorgaan van de transfer is vervelend nieuws voor Go Ahead Eagles en FC Twente, die recht hebben op een solidariteitsbijdrag dan wel een doorverkooppercentage.

Woensdag gonsde het gerucht dat de 26-jarige Promes voor een transfersom van iets meer dan twintig miljoen euro de overstap van Spartak Moskou naar Sevilla zou maken. Hoewel die deal is afgeketst, is het niet uit te sluiten dat een andere club zich nog meldt voor de Nederlandse buitenspeler. Promes maakt al jaren indruk in Rusland en ligt zodoende goed in de markt.

Vier jaar geleden stapte Promes van FC Twente over naar Spartak Moskou. Daar is de buitenspeler sinds 2014 een grote speler. In 115 competitieduels kwam Promes tot 59 doelpunten. Promes heeft in de Russische hoofdstad nog een contract tot de zomer van 2021.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen