De Graafschap ziet af van rechtsback: "Een bizarre situatie"

30 augustus 2018, 13:23

De Graafschap gaat niet in zee met de Franse rechtsback Damien Dussaut. De Eredivisionist was mondeling akkoord met de 23-jarige verdediger van Sint-Truiden, maar de overgang is op het laatste moment afgeketst. De Superboeren zetten de zoektocht naar een nieuwe rechtsback voort.

Dussaut zou donderdag medisch gekeurd worden, maar de Fransman liet na de onderhandelingen niets meer van zich horen. "Dat bracht ons al aan het twijfelen", vertelt technisch directeur Peter Hofstede tegen De Gelderlander. "Alles leek in kannen en kruiken, maar via een tussenpersoon kregen we te horen dat zij toch andere voorwaarden in gedachten hadden. Het kwam zo onbetrouwbaar over dat we hebben besloten af te zien van zijn komst. Een bizarre situatie."

De transferwindow sluit vrijdagnacht, dus de promovendus heeft weinig tijd om een andere rechtsback naar Doetinchem te halen. "Maar we gaan geen overhaaste beslissingen nemen", benadrukt Hofstede. "Het kan zijn dat we wachten tot de winterstop." De rechtsbackpositie bij De Graafschap is dun bezet. Myenty Abena vervult op dit moment die positie, maar hij maakt nog geen sterke indruk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen