PSV haalt Duitser met Bundesliga-ervaring voor beloftenteam

30 augustus 2018, 11:12

PSV heeft de 22-jarige Marlon Frey aangetrokken. De Duitse middenvelder heeft donderdagochtend een contract getekend dat hem tot het einde van het seizoen in Eindhoven houdt. Frey is geen directe versterking voor de A-selectie; hij sluit bij de selectie van Jong PSV.

Frey liep onlangs stage in Eindhoven en heeft toen een goede indruk gemaakt. "Na vorige week ben ik naar Duitsland gereden in de hoop langer hier te mogen blijven voetballen. Ik ben blij dat het zo is gelopen", aldus de middenvelder op de website van zijn nieuwe club. "PSV is een ontzettend grote club waar ik in de jeugd vaak tegen heb gespeeld. Na veertien jaar in Leverkusen is het bijzonder om aan een nieuw avontuur te beginnen.Ik verheug me hierop en ben enorm gemotiveerd."

Frey debuteerde in het seizoen 2015/2016 voor Bayer Leverkusen. Hij speelde in totaal twaalf wedstrijden in de hoofdmacht, waarvan negen in de Bundesliga en twee in de Europa League. In het seizoen 2016/2017 werd hij verhuurd aan FC Kaiserslautern, waar hij er niet in slaagde een basisklant te worden.

Het zijn drukke dagen in Eindhoven. In de nacht van woensdag op donderdag maakte PSV de komst van Erick Guitierrez wereldkundig. Ook [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/337682/psv-handelt-snel-en-heeft-na-gutierrez-ook-behich-binnen/,_blank,Aziz Behich] lijkt snel te worden gepresenteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen