Linssen wil stunten tegen Ajax: "Wij moeten een topdag hebben"

30 augustus 2018, 09:34

Bryan Linssen kijkt reikhalzend uit naar zondag. Dan neemt Vitesse het voor eigen publiek op tegen Ajax, samen met PSV dé grote titelfavoriet dit seizoen. De 27-jarige aanvaller heeft Ajax hoog zitten en hoopt op een mindere dag van de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Linssen zegt tegenover De Gelderlander dat Ajax een heel goed team heeft. "We kunnen dus aan de bak", beseft de aanvoerder. "Vitesse heeft deze zomer goede zaken gedaan op de transfermarkt. Het geraamte is blijven staan. Er zijn in de basis maar enkele veranderingen doorgevoerd. Maar dan nog moeten wij een topdag hebben en Ajax een tobdag. Dan maken we kans. Ajax heeft de groepsfase van de Champions League bereikt. Dat zegt genoeg over de kracht van die spelersgroep."

De laatste weken wordt Linssen in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord, maar het lijkt erop dat de aanvaller bij Vitesse blijft. "Ik heb het ontzettend goed naar mijn zin bij de club. Waarom zou ik weg willen? Een volgende stap? Ik ben 27 jaar. Ik kan hier nog mooie seizoenen meemaken. Ik ben nu niet bezig met een overgang, ook niet naar het buitenland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen