Tussen de blije PSV-gezichten hunkert Ramselaar naar speeltijd

30 augustus 2018, 07:45

Misschien waren de minuten tegen BATE Borisov wel Bart Ramselaars laatste in het shirt van PSV. Ook al plaatsten de Eindhovenaren zich voor de Champions League, het standpunt van de 22-jarige middenvelder blijft hetzelfde: hij wil meer spelen.

Dat benadrukte Ramselaar woensdagavond in de catacomben van het Philips Stadion. Natuurlijk was hij blij dat PSV zich na een jaar afwezigheid plaatste voor het miljardenbal. "Alleen iedereen kent mijn situatie." De drievoudig international van het Nederlands elftal was vorig seizoen onder Phillip Cocu niet helemaal onomstreden, maar sinds Mark van Bommel de scepter zwaait in Eindhoven is het perspectief van Ramselaar alleen maar vertroebeld. Pablo Rosario is hem voorbijgestreefd in de hiërarchie, en toen hij tegen PEC Zwolle afwezig was, koos Van Bommel voor Dante Rigo en niet voor Ramselaar.

De wens voor meer speeltijd deelde Ramselaar met zijn broodheer. "Ik heb aangegeven dat ik meer wil spelen. Ze begrijpen het wel, maar het is lastig. Natuurlijk ben ik blij dat ik voor PSV kan spelen. Echter wil ik wel meer voetballen." Verandert de plaatsing voor de Champions League, wat kan zorgen voor meer blessures en roulatie in het elftalt, daar iets aan? "Weet ik niet. Daar moet ik over nadenken."

Het verbeterde zijn humeur in ieder geval wel. Voor de wedstrijd - van een schaal van één tot tien - kwam Ramselaar niet verder dan een magere vijf.  "Nu is dat toch wel een voldoende." Is dat nog steeds zo nadat PSV afgelopen nacht de komst van Mexicaan Erick Gutierrez aankondigde? Ramselaar heeft nog een paar uur om een oplossing te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen