Van Bommel is 'vooral blij' en hoopt op transfers bij PSV

29 augustus 2018, 23:46

Het is PSV gelukt om de Champions League te bereiken en dat is uiteraard een prachtige prestatie voor de club. Na de 2-3 winst op BATE Borisov van vorige week won het team woensdagavond in eigen huis met 3-0 van de Wit-Russen. Mark van Bommel telt zijn zegeningen.

"Of ik opgelucht ben? Ik denk niet dat dat het goede woord is. Ik ben vooral blij", zei Van Bommel tegen Veronica. "Als je ziet hoe de sfeer in het stadion is als je begint, we werden echt gedragen. We begonnen niet precies hoe we wilden, maar de sfeer was fantastisch. Als je ons veldspel daarna zag was dat gewoon goed, afgezien van de eerste paar momenten, toen Jeroen (Zoet, red.) weer fantastisch was."

Van Bommel hoopt dat PSV voor de deadline van de transfermarkt nog spelers gaat aantrekken. "We zijn inderdaad nog met enkele spelers binnen en ik hoop dat het snel rond zal komen met één of twee spelers", was hij eerlijk. "Of ik kan bevestigen dat Erick Gutiérrez een optie is? Nee, dat kan ik niet. We hebben ons net geplaatst, het is nu niet de tijd om over nieuwe spelers te praten." PSV zoekt naar verluidt nog een middenvelder en een linksback.

Omdat naast PSV ook Ajax de Champions League in gaat, doet Nederland goede zaken. "Het is heel belangrijk voor het Nederlands voetbal", vult Van Bommel aan op de [a,https://www.psv.nl/nieuwspagina/artikel/ook-de-manier-van-spelen-maakt-van-bommel-blij.htm,_blank,clubwebsite]." Deze punten blijven volgens mij vijf jaar staan. Het zou mooi zijn als we daar nog een hoop punten aan kunnen toevoegen. Of ik morgen bij de loting een wenstegenstander heb? Nee, als je dat hebt, komt het vrijwel nooit uit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen