Gisteren gemist: Mazraoui kiest Marokko, PSV de CL in

30 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 29 augustus 2018, 23:38

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 29 augustus.

Fiorentina-talent is aanwinst nummer elf voor Twente

FC Twente heeft het elftal nieuwelingen compleet. De club presenteerde vandaag (woensdag) Rafik Zekhnini, een twintigjarige aanvaller die wordt gehuurd van Fiorentina. Hij trainde vandaag al mee met de selectie.

Holla vindt nieuwe club en gaat spelen bij FC Den Bosch

Het ambitieuze FC Den Bosch versterkte zich al met veel spelers die in Nederland nog niet zo bekend zijn, maar is er ook in geslaagd om een grote vis binnen te hengelen. De club staat op het punt om Danny Holla te contracteren, weet FCUpdate.nl.

Mazraoui wijst Oranje af en kiest voor het Marokkaanse elftal

Noussair Mazraoui heeft de knoop doorgehakt: hij kiest ervoor om te gaan spelen voor het Marokkaanse elftal. De in Leiderdorp geboren verdediger zat vorige week nog om tafel met Oranje-coach Ronald Koeman en directeur Nico-Jan Hoogma en was positief over het gesprek, maar heeft zijn hart gevolgd.

Van Leer speelt dit seizoen bij NAC: "Ik sta te popelen"

De huurtransfer van Benjamin van Leer naar NAC Breda is woensdagavond helemaal rondgekomen. Ajax verhuurt de 26-jarige sluitpost dit seizoen aan de ploeg uit Brabant, zo maken beide clubs bekend. In Amsterdam had hij geen uitzicht op speeltijd.

'Promes krijgt zijn zin en gaat Spartak verruilen voor Sevilla'

Er is een mooie transfer in de maak voor Quincy Promes. De Nederlandse aanvaller van Spartak Moskou wilde deze zomer graag vertrekken uit Rusland en krijgt nu zijn zin. Volgens Voetbal International tekent hij donderdag bij Sevilla.

Volwassen PSV volgt Ajax en rekent soeverein af met BATE

Nadat Ajax zich gisteren met uitstekend voetbal tegen Dinamo Kiev plaatste voor de Champions League, heeft PSV zich mogelijk nog overtuigender gekwalificeerd voor het miljoenenbal. Na de uitoverwinning in Wit-Rusland was het ook in Eindhoven dankzij goals van Steven Bergwijn, Luuk de Jong en Hirving Lozano veel te sterk voor BATE Borisov: 3-0.

Salzburg haalt CL niet, Nederland passeert Oostenrijk

Goed nieuws voor het Nederlandse voetbal. Dankzij het succes van Ajax en PSV doet Nederland goede zaken op de coëfficiëntenlijst van de UEFA. De elfde plaats is namelijk weer in handen, mede ook vanwege de uitschakeling van Red Bull Salzburg.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen