Fiorentina-talent is aanwinst nummer elf voor Twente

29 augustus 2018, 18:13

FC Twente heeft het elftal nieuwelingen compleet. De club presenteerde vandaag (woensdag) Rafik Zekhnini, een twintigjarige aanvaller die wordt gehuurd van Fiorentina. Hij trainde vandaag al mee met de selectie.

De jeugdinternational van Noorwegen debuteerde op zeventienjarige leeftijd bij het Noorse Odds BK, dat hem vervolgens naar Fiorentina zag vertrekken. Hij speelde begin dit jaar nog enkele maanden op huurbasis voor Rosenborg BK, maar vertrekt nu naar Twente. "Ik ben blij hier te zijn. FC Twente is een grote club, iedereen kent FC Twente en dan is het mooi om hier te mogen spelen", reageert hij op zijn overstap. "In een fantastisch stadion voor zo veel fans. Een jaar of vier geleden ben ik hier ook geweest. Ik was hier met mijn school uit Noorwegen bij een thuiswedstrijd, bijzonder om in dit stadion als voetballer weer te komen."

Ted van Leeuwen is zeer tevreden met de transfer. "Het is mooi dat we Rafik Zekhnini, een elegante snelle vleugelspeler, aan de selectie hebben kunnen toevoegen. Een echte vleugelflitser die aan beide kanten kan spelen en die we nog te kort kwamen in de selectie. Rafik is een jonge speler, maar met toch al ruime ervaring. Hij heeft een geweldig karakter en is zeer gemotiveerd om naar FC Twente te komen. Hij lijkt daarom ook perfect in deze groep te passen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen