Emmen laat Peters definitief naar FC Volendam gaan

29 augustus 2018, 12:46   Bijgewerkt: 29 augustus 2018, 13:07

FC Emmen heeft definitief afscheid genomen van Cas Peters. De aanvaller had vorig seizoen met zeventien treffers een belangrijk aandeel in de promotie van de Drentenaren, maar viel in de Eredivisie buiten de basiself van Dick Lukkien. Omdat hij daar enige moeite mee had, wilde Peters graag een club vinden waar hij wél kon spelen en met FC Volendam heeft hij een nieuwe club gevonden.

In Noord-Holland tekent hij een contract voor liefst drie seizoenen. "Ik ben blij dat we een aanvaller van het kaliber Cas Peters aan onze selectie kunnen toevoegen. Samen met Boy Deul brengt hij de nodige ervaring met zich mee", aldus een blije trainer Mischa Salden, die met zijn ploeg de eerste twee duels in de Eerste Divisie verloor.

Peters speelde in het verleden voor onder andere FC Twente, Go Ahead Eagles, CD Nacional, De Graafschap en dus FC Emmen. Bij die laatste twee clubs was hij het meest succesvol en scoorde hij aan de lopende band. Afgelopen seizoen was hij clubtopscorer in Emmen en stond hij van heel de Eerste Divisie op de vijfde plaats. Lukkien zal op zoek moeten naar een nieuwe stand-in voor aanvaller Nicklas Pedersen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen