MVV neemt spits Van den Hurk officieel over van De Graafschap

29 augustus 2018, 09:29

De Graafschap heeft definitief afscheid genomen van Anthony van den Hurk. De 25-jarige aanvaller wordt van de hand gedaan aan MVV, waar hij de opvolger is van de naar NEC vertrokken Jonathan Okita. Hij tekent in Maastricht een contract voor twee seizoenen in de Eerste Divisie.

Dat meldt MVV. "In de zoektocht naar een nieuwe spits, was ons oog al een tijdje geleden op Anthony gevallen. Hij presteerde bij De Graafschap de afgelopen seizoenen prima, maar leek nu na de promotie kind van de rekening te worden in een grote en kwalitatief sterke selectie", vertelt MVV-trainer Ron Elsen over zijn nieuwste aanwinst. "Dat was onze kans en die hebben we gegrepen. Anthony is een sterke, doelgerichte spits die prima past in ons systeem. Daarnaast beschikt hij over de nodige ervaring op ons niveau, die hij vervolgens ook weer kan overbrengen aan onze jonge selectie. Wij zijn dan ook zeer content met de komt van Anthony naar Maastricht."

Omdat Van den Hurk overbodig was geworden in Doetinchem, wilde De Graafschap meewerken aan een vertrek van de aanvaller. Dat hij na de promotie meteen weer een stap terug moet doen naar de Eerste Divisie, deert hem niet. "Als ik fit blijf en mijn goals weer ga maken, ben ik ervan overtuigd dat ik via een omweg de Eredivisie alsnog kan halen", liet hij eerder al weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen