Rosario fit genoeg, PSV start met de bekende elf namen

29 augustus 2018, 09:18

Mark van Bommel kan voor het belangrijke duel van PSV in de voorronde van de Champions League weer beschikken over Pablo Rosario. De middenvelder is ten opzichte van het duel met PEC Zwolle weer fit genoeg om te starten en staat zodoende in de basis woensdagavond tegen BATE Borisov. Dante Rigo moet daarom weer op de bank plaatsnemen.

Dat is de verwachting bij het Eindhovens Dagblad. Dat zou betekenen dat de Eindhovenaren met dezelfde elf optreden als een week eerder in Wit-Rusland. Daar werd met 2-3 gewonnen. Afgelopen zaterdag speelde Van Bommel met dezelfde spelers, alleen was Rosario niet fit genoeg om te spelen. Hij werd vervangen door Rigo, die woensdagavond vermoedelijk op de bank plaatsneemt.

Tot dusver rouleert Van Bommel sowieso relatief weinig: in de eerste drie Eredivisie-duels speelde hij ook in deze formatie, met uitzondering van de noodgedwongen wissel van Rosario afgelopen weekend. PSV heeft een uitstekende uitgangspositie tegen BATE Borisov, dat minimaal twee doelpunten nodig heeft in Eindhoven. Toch wilde Van Bommel niet van een makkelijk karwei spreken.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino, Rosario, Pereiro, Hendrix, Bergwijn, De Jong en Lozano

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen