Ten Hag: "Van vanavond moeten we echt genieten"

28 augustus 2018, 23:32

Ajax heeft zich voor het eerst sinds vier jaar geplaatst voor de Champions League. Onder leiding van trainer Erik ten Hag maakten de Amsterdammers indruk in de voorronders. De coach zelf is blij met zijn spelers groep, maar is ook kritisch. "We moeten veel effectiever zijn."

Kort na de succesvolle uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev staat de oefenmeester glunderend Veronica te woord. "De groepsfase is iets waar de spelers en de fans naar hunkerden. We gaan de Champions League in, dat is toch geweldig? Van vanavond moeten we echt genieten."

De wedstrijd eindigde in 0-0, maar dat kwam vooral omdat Ajax tientallen mogelijkheden liet liggen. Dat moet echt beter, vindt de coach. "We moeten veel effectiever zijn. We moeten daar meer uithalen. Als ik straks in de relativeringsmodus kom, zal ik toch even zeggen 'kom aan mannen, die ballen moeten er in.'"

Ten Hag is bovenal trots op zijn spelers en mag zich opmaken voor potjes tegen topclubs. "Geweldig! Het hoort bij Ajax, maar zo normaal is het. Zeker niet via al die voorrondes. "Of hij het als een van de grootste prestaties uit zijn trainersloopbaan ziet, weer hij niet. "Ik sta daar nu nog niet bij stil, maar ik denk dat de hele club er de schouders onder heeft gezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen