Gisteren gemist: Ajax naar CL, Ten Hag blij, Fener boos

29 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 28 augustus 2018, 23:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 28 augustus.

Oppermachtig Ajax plaatst zich in Kiev voor CL-groepsfase

Met goed voetbal en veel kansen maar zonder doelpunten heeft Ajax dinsdagavond een plek in de groepsfase van de Champions League veiliggesteld. Legio kansen troffen geen doel, maar Dinamo Kiev was simpelweg te zwak om de gemiste kansen af te straffen. Een 0-0 eindstand was door de zege in de Johan Cruijff ArenA van vorige week genoeg om het tweeluik te winnen. Zodoende plaatst er eindelijk weer een Nederlandse ploeg zich via een voorronde voor het miljoenenbal van de UEFA Champions League.

Ten Hag: "Van vanavond moeten we echt genieten"

Ajax heeft zich voor het eerst sinds vier jaar geplaatst voor de Champions League. Onder leiding van trainer Erik ten Hag maakten de Amsterdammers indruk in de voorronders. De coach zelf is blij met zijn spelersgroep, maar is ook kritisch. "We moeten veel effectiever zijn."

PSV onderhandelt over Australisch international Behich

PSV wil zich dolgraag versterken met Aziz Behich. De linksback (27) van het Turkse Bursaspor moet in Eindhoven de stand-in van Jose Angelino worden. De landskampioen geeft aan dat beide clubs in gesprek zijn, maar meldt ook dat er nog geen akkoord is.

Boos Fenerbahçe reageert op 'Cocu'-uitspraken Derksen

Fenerbahçe is boos op uitspraken van Johan Derksen. Tijdens de meest recente uitzending van Veronica Inside

liet Derksen weten te hebben vernomen dat Philip Cocu denkt ontslagen te worden als hij ook dit weekend verliest. De Turkse club heeft nu een statement naar buiten gebracht.

Velthuizen tekent bij AZ en keert terug in Eredivisie

AZ heeft zoals verwacht Piet Velthuizen vastgelegd. De 31-jarige doelman trainde al enige tijd mee met de selectie van John van den Brom en tekende dinsdag een contract voor een jaar in Alkmaar. "Dit is een mooie stap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen