Van Gaal wordt weer coach en gaat selectie Quote 500 trainen

28 augustus 2018, 18:57

Het klinkt als de droom van elke toptrainer: een selectie met een waarde van twee miljard onder je hoede hebben. Voor Louis van Gaal wordt dat werkelijkheid, zij het dat die miljarden bij de spelers op de bankrekening staat. Hij wordt namelijk de oefenmeester van spelers uit de Quote 500.

Zakenblad Quote maakt elk jaar een lijst op met de 500 rijkste mensen van Nederland. Met Nederlanders uit de zogeheten Quote 500 wordt maandag 24 september een benefietwedstrijd georganiseerd in het teken van Spieren voor Spieren.

De rijke stinkerds van Quote nemen het onder leiding van coach Louis van Gaal op tegen een team van oud-internationals. Adjunct-hoofdredacteur van Quote, Paul van Riessen, denkt dat Van Gaal positief verrast zal zijn. "We werken met een brede selectie zodat we eindeloos kunnen wisselen om het vol te houden. Van Gaal kan aan de bak."

Onder meer Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Gerard Vanenburg en Aron Winter trekken de kicksen weer eens aan. Ze staan voor de verandering eens op het veld tegen landgenoten die meer dan voetballers verdiend hebben.

Verschillende rijkelui maken hun opwachting tegen de voormalig spelers van het Nederlands elftal. Ook daar zit wat voetbalbloed in, want onder meer Ben Mandemakers (jarenland de geldschieter van RKC) en FC Utrecht-investeerder Frans van Seumeren maken hun opwachting.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen