Mazraoui ontvangt eerste oproep voor Marokko

28 augustus 2018, 14:00

Noussair Mazraoui is voor het eerst opgeroepen voor Marokko. De Ajacied heeft een plekje in de definitieve selectie voor de interland tegen Malawi, een duel in het kwalificatietoernooi voor de Afrika Cup. Het is nu aan Mazraoui om te beslissen wat hij doet. De rechtsback sprak ook met Ronald Koeman om uit te komen voor het Nederlands elftal.

Koeman zei zondag bij Studio Voetbal al dat de twintigjarige Mazraoui een interessante optie is voor Oranje, maar dat de Ajacied ook op korte termijn een keuze moet maken. Met de oproep voor Marokko zit die er deze week aan te komen. Wanneer Mazraoui minuten maakt voor de Atlasleeuwen, mag hij niet meer spelen voor het Nederlands elftal. Mazraoui zat niet in de voorselectie van Oranje, die Koeman vorige week bekendmaakte.

Mazraoui is sinds dit seizoen basisspeler van Ajax. Hij profiteert van de blessure van Joël Veltman en won de concurrentiestrijd met Rasmus Kristensen. Momenteel bereidt hij zich met Ajax voor op de return tegen Dinamo Kiev. Komend weekend wacht het competitieduel met Vitesse, waarna de interlandperiode aanbreekt. Marokko speelt op vrijdag 7 september tegen Malawi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen