Ajax wil verlengen met Ziyech: "Al tijdje in gesprek met elkaar"

28 augustus 2018, 07:38

Ajax is met Hakim Ziyech in gesprek om zijn contract te verlengen. De Amsterdammers willen de lopende verbintenis tot medio 2021 openbreken en opwaarderen, meldt De Telegraaf. Heel bijzonder, omdat de spelmaker van Ajax begin deze zomer een duidelijke vertrekwens had. Echter ketste een transfer naar AS Roma af en heeft Ziyech het inmiddels goed naar zijn zin in de Johan Cruijff ArenA.

Ziyech en Ajax zaten al met elkaar om tafel, bevestigden meerdere bronnen aan de ochtendkrant. Ook Erik ten Hag bevestigde dat maandag na afloop van de training in Kiev, waar Ajax zich voorbereidt op de return tegen Dinamo. "We zijn al een tijdje in gesprek met elkaar. En als de transferwindow voorbij is en hij daadwerkelijk blijft, gaan we verder over zijn toekomst praten", aldus Ten Hag.

Nog tot en met vrijdag is de transfermarkt open. In Amsterdam zou de international van Marokko fors meer kunnen verdienen. "Er is met Hakim afgesproken dat er deze transferperiode met hem wordt meegedacht. Gaat hij niet weg, dan is het logisch dat je kijkt hoe je met elkaar verder gaat. Hakim en Ajax zijn ontzettend gelukkig met elkaar. En zeker wat de coach betreft, mag dat nog wel even voortduren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen