Gisteren gemist: Boëtius naar Mainz, Man United verliest

28 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 27 augustus 2018, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 27 augustus.

FSV Mainz 05 verlost Feyenoord van geflopte Boëtius

Jean-Paul Boëtius en Feyenoord zijn niet langer aan elkaar verbonden. De muitende buitenspeler is maandag vertrokken uit Rotterdam en gaat spelen voor FSV Mainz 05. De Bundesliga-club is met de aanvaller een contract voor vier seizoenen overeengekomen. Over de hoogte van de transfersom doen de clubs geen uitspraken.

Ten Hag kan nog niets zeggen over inzetbaarheid van Neres

David Neres zit weliswaar bij de selectie van Ajax voor het belangrijke duel met Dinamo Kiev, maar helemaal zeker is het nog niet dat hij daadwerkelijk kan spelen. Trainer Erik ten Hag neemt daar pas in een later stadium een beslissing over.

Keepersprobleem NAC deels opgelost met Zwarthoed

Het keepersprobleem van NAC Breda is minder urgent geworden. De Brabanders hebben maandag de komst van de transfervrije Theo Zwarthoed afgerond. De 35-jarige keeper heeft voor een jaar, met de optie op een extra seizoen, getekend.

NEC krijgt Jong Utrecht pas in 95ste minuut op de knieën

NEC leed vorige week puntenverlies tegen SC Cambuur en moest dus maandagavond winnen van Jong FC Utrecht om het seizoen nog enigszins goed te starten. Dat is ook gelukt en dat mag een klein wonder heten. In Utrecht kwam de ploeg met 1-0 achter, maar won het toch met 1-2.

Roma en Atalanta delen de punten in duel met zes goals

Het toetje van dit Serie A-weekend heeft op deze maandag behoorlijk lekker gesmaakt. AS Roma en Atalanta Bergamo maakten er een geweldig spektakel van en sloten in Stadio Olimpico af met een 3-3 gelijkspel. Met name voor Roma een goed resultaat, aangezien het bij rust nog met 1-3 achter stond.

Tottenham Hotspur duwt Mourinho en United verder in de put

Het zijn inktzwarte dagen voor José Mourinho en Manchester United. De Portugese manager stond er voor vandaag al niet best op in Manchester en heeft maandag een enorme tik gekregen van Tottenham Hotspur. Het team van Mauricio Pochettino veegde op Old Trafford de vloer aan met de thuisploeg: 0-3. Grote man aan de zijde van Tottenham was Lucas Moura, die twee keer scoorde.

Mourinho boos: "Heb meer PL-titels dan alle andere coaches"

Het is de vraag hoe lang José Mourinho nog het vertrouwen krijgt van Manchester United. De Portugese coach verloor met de topclub maandag thuis met 0-3 van Tottenham Hotspur. Pijnlijk, zeker omdat er vorige week al met 3-2 verloren werd bij Brighton & Hove Albion. Mourinho baarde na het verlies van vanavond opzien.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen