Roma en Atalanta delen de punten in duel met zes goals

27 augustus 2018, 22:25   Bijgewerkt: 27 augustus 2018, 22:33

Het toetje van dit Serie A-weekend heeft op deze maandag behoorlijk lekker gesmaakt. AS Roma en Atalanta Bergamo maakten er een geweldig spektakel van en sloten in Stadio Olimpico af met een 3-3 gelijkspel. Met name voor Roma een goed resultaat, aangezien het bij rust nog met 1-3 achter stond.

Het duel tussen Roma en Atalanta was vanaf het eerste moment een geweldig spektakelstuk. Javier Pastore opende het bal na twee minuten, door een lage voorzet met de hak schitterend tot doelpunt te promoveren. De smaakmaker zag zijn inzet via de binnenkant van de verre paal in het doel belanden. Een slechte start voor Atalanta, maar de subtopper kwam sterk terug. In iets minder dan twintig minuten tijd scoorde het drie keer. Timothy Castagna en Emiliano Rigoni (twee) zorgden tussen minuut 19 en minuut 38 voor drie goals. Atalanta legde daarmee de zwaktes van Roma pijnlijk bloot: 1-3.

De Nederlanders deden overigens niet mee in de eerste helft. Justin Kluivert deed de hele tweede helft mee, terwijl Kevin Strootman door zijn aanstaande transfer naar Olympique Marseille uiteraard niet van de partij was. Bij Atalanta, dat de belangrijke spelers spaarde voor het duel met FC Kopenhagen van donderdag in de play-offs van de Europa League, vielen Marten de Roon en Hans Hateboer in.

Zij zagen dat Atalanta in de tweede helft de comfortabele 1-3 uit handen gaf. Alessandro Florenzi deed het geloof bij Roma terugkeren door raak te schieten in de zestigste minuut, terwijl verdediger Kostas Manolas in de 82ste minuut de eindstand op 3-3 bepaalde. Kluivert kreeg in de slotfase nog een kansje om Roma de winst te bezorgen, maar drukte niet af.

Roma en Atalanta staan na twee speelronden beide op vier punten.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen