Vlaar hoopt op Ajax en PSV: "Ik denk aan de lange termijn"

27 augustus 2018, 17:00

Ron Vlaar hoopt dat zowel Ajax en PSV zich plaatst voor de groepsfase van de Champions League. De Amsterdamse club is niet geliefd bij de supporters van AZ, maar daar heeft de 33-jarige verdediger maling aan. "Daar heb ik echt niks mee te maken, want ik denk aan de lange termijn", spreekt Vlaar zich uit.

Ajax kan zich dinsdag tegen Dinamo Kiev plaatsen voor de groepsfase van het miljardenbal, PSV speelt woensdag de returnwedstrijd tegen BATE Borisov. "Ik ben heel blij dat Ajax en PSV waarschijnlijk de groepsfase van de Champions League halen, want de Europa League-voorronden van ons en de andere clubs waren natuurlijk dramatisch", aldus Vlaar in De Telegraaf.

AZ, Vitesse en Feyenoord werden al in de voorrondes van de Europa League uitgeschakeld. "Uiteindelijk moet het Nederlands voetbal weer omhoog. Als we op de UEFA-ranglijst stijgen, krijgen we meer en gunstigere Europese tickets", vervolgt Vlaar. "Het is voor de jonge jongens heel zuur dat we geen Europees voetbal hebben, want die belasting van dubbele wedstrijden en leerschool zijn heel belangrijk. Nu richten we ons op één wedstrijd in de week en dat kunnen we prima. Maar de uitdaging is natuurlijk veel breder dan competitie en beker alleen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen