PSV zoekt naar vervanger voor Thomas, Luckassen mag weg

PSV zoekt naar vervanger voor Thomas, Luckassen mag weg

27 augustus 2018 – PSV is nog druk bezig om een vervanger te halen voor de geblesseerde Ryan Thomas. PSV's algemeen directeur Toon Gerbrands bevestigt dat de Eindhovenaren een vervanger willen halen voor de zwaargeblesseerde zomeraanwinst. "Als hij bijna een jaar of seizoen wegvalt, dan ga je op zoek naar vervanging. Daar zijn ze nu mee bezig."Dat vertelt hij op het clubkanaal van de Eindhovenaren. "Met name voor Ryan is het natuurlijk ontzettende pech... Maar ook voor de balans in onze selectie", legt Gerbrands de noodzaak van een nieuwe speler uit. Dat hoeft overigens niet per se een speler van een bekende relatie, bijvoorbeel Marcel Brands, te zijn.

"Wij kijken naar de spelers die de scouting eruit haalt. Zit daar een speler bij die bij Marcel niet speelt, gaan we zeker bellen", aldus Gerbrands. Dat kan zowel een huur- als ook kooptransfer zijn. "Als het een grotere speler is van een topclub, dan wordt het huren. Is het haalbaar hem binnen te halen en past het binnen ons beleid, dan is het kopen."

Ook bevestigde Gerbrands dat PSV wil meewerken aan een vertrek van de overbodige Derrick Luckassen. "Dat is voor ons bespreekbaar."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019