Maher staat open voor AZ, maar kreeg nog geen aanbieding

27 augustus 2018, 13:10

Adam Maher staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer bij AZ. De 25-jarige middenvelder traint al enige tijd mee in Alkmaar, maar de club heeft hem nog geen aanbieding gedaan. John van den Brom liet zondag na de remise tegen Vitesse (0-0) weten dat Maher een goede indruk op hem heeft gemaakt.

Maher heeft met Van den Brom gesproken over een definitieve terugkeer. "Alleen hebben ze me nog geen aanbieding gedaan. Die zullen ze eerst moeten doen en dan ga ik daar zeker naar kijken", vertelt de middenvelder aan AZ Fanpage. De middenvelder is op dit moment clubloos. Het afgelopen halfjaar speelde hij voor FC Twente, dat hem huurde van PSV. In Eindhoven slaagde Maher er nooit in écht door te breken.

AZ is de club die Maher grootbracht. "Ik ken AZ natuurlijk als geen ander en ben ze zeer dankbaar. Ze hebben me vanaf het begin behandeld als een volwaardige selectiespeler, ondanks dat ik hier nu niet onder contract sta", zegt de dankbare middenvelder. Naast Maher voegt AZ mogelijk ook Piet Velthuizen toe aan de selectie.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen