Spalletti ziedend op Internazionale, maar looft scorende De Vrij

27 augustus 2018, 10:35   Bijgewerkt: 27 augustus 2018, 10:51

Luciano Spalletti was woest dat Internazionale zondagavond een zekere overwinning op Torino in de tweede helft compleet uit handen gaf (2-2). Dat had zijn ploeg, die in de eerste wedstrijd in de Serie A ook al verloor, niet mogen overkomen, vond hij. Over de scorende Stefan de Vrij was de coach overigens wél vol lof. 

"Het is een waardeloze start van het seizoen, laat dat duidelijk zijn. Maandag zullen de spelers dan ook hun geplande vrije dag moeten inleveren. Er moet wat gebeuren in het team", sprak een ziedende Spalletti in de Italiaanse media, opgetekend door ELF Voetbal. Met de komst van onder andere De Vrij en Radja Nainggolan had men in Milaan zeker op meer succes gerekend dan het ene punt na twee duels.

"Het kan niet zijn dat je een 2-0 voorsprong thuis uit handen geeft. Natuurlijk speelde Torino een sterke tweede helft, maar dat betekent nog steeds niet dat je zo'n voorsprong uit handen mag geven", aldus de coach, die logischerwijs (nog) niet wilde denken aan een titelstrijd met Juventus.

Over De Vrij was de trainer overigens wel lovend. "Hij kan zeer goed meevoetballen en weet precies wat hij gaat doen. Dat maakt hem een andere speler ten opzichte van concurrent Miranda die niet graag opkomt met de bal aan zijn voet." De Braziliaan was een opvallende afwezige in het elftal van Inter.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen