Narsingh verloor basisplaats omdat hij te laat in Doetinchem was

Narsingh verloor basisplaats omdat hij te laat in Doetinchem was

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 augustus 2018 – Henk de Jong had voor Furdjel Narsingh een basisplaats voorspeld tegen FC Groningen. Maar de buitenspeler kwam zaterdagavond te laat voor het duel en zag concurrent Daryl van Mieghem alsnog in de basis starten. "Dom, maar ik had last van verkeershinder. Het was behoorlijk druk op de weg."

Dat vertelt de aanvaller tegenover De Stentor. Narsingh woont in Leeuwarden en meldde zich te laat op de Vijverberg, zo'n tweehonderd kilometer verderop. "Of ik onderweg al doorhad dat ik te laat zou komen? Daar was ik eerlijk gezegd niet zo mee bezig, ik hoopte vooral dat de drukte zou oplossen en ik kon doorrijden. Wat de trainer tegen me zei? Dat ik niet zou spelen. Terecht, want iedereen moet gewoon op tijd aanwezig zijn. Het was de eerste keer in mijn carrière dat ik te laat kwam voor een wedstrijd, maar dat gaat me niet nog eens gebeuren. Het was een wijze les. Voortaan moet ik nog eerder van huis vertrekken."

Na een klein uur viel Narsingh alsnog in, maar kon een nederlaag niet meer afwenden. Om een soortgelijke situatie te voorkomen, verhuist Narsingh binnenkort. "Ik maak wekelijks heel veel reisuren, maar dat wordt binnenkort iets minder. Ik ga in Amsterdam wonen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

gerelateerd