De Jong over late goals: "Weet niet hoe lang dat goed gaat"

27 augustus 2018, 08:45

Luuk de Jong maakte tegen PEC Zwolle een einde aan zijn doelpuntloze periode en was diep in blessuretijd verantwoordelijk voor de winnende treffer van de Eindhovenaren. Toch beseft de aanvalsleider dat het een stuk beter moet dan in Overijssel. "Gelukkig maken we het aan het einde van de wedstrijd vaak goed, maar ik weet niet hoe lang dat goed blijft gaan…"

Dat was de conclusie van De Jong tegenover De Telegraaf. Hoewel hij eerder vond dat het geen toeval meer is dat PSV zo vaak in de slotsecondes scoort, moet PSV wel zorgen dat het ook duels eerder beslist. "We moeten de wedstrijd tegen PEC zeker goed analyseren. Natuurlijk balen we van de manier waarop we de tweede helft voetbalden. Aan de andere kant, we voelen ons fit en sterk. Je moet altijd een manier vinden om te winnen. Hoe, doet er dan niet toe."

Met twee treffers zal de kritie op De Jong voorlopig wel weer even verstommen. "Natuurlijk is dit heerlijk. Als spits wil je belangrijk zijn met doelpunten en assists. Je weet hoe het gaat als je een paar wedstrijden niet scoort. Hopelijk kan ik deze lijn doortrekken."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen