Lopetegui gaat rouleren met keepers Courtois en Navas

27 augustus 2018, 08:19   Bijgewerkt: 27 augustus 2018, 12:25

Thibaut Courtois mag dan wel een van de duurste doelmannen ter wereld zijn, vooralsnog zit de van Chelsea overgekomen keeper nog 'gewoon' op de bank bij Real Madrid. Zondagavond zag de Belg concurent Keylor Navas bovendien een prima duel keepen tegen Girona. Trainer Julen Lopetegui wijst zijn doelverdediger voorlopig per week.

"Het is een moeilijke situatie, die niet iedereen zal begrijpen. Maar ik kan het makkelijk uitleggen: ik heb meerdere goede opties voor ons op doel", legde de coach in de Spaanse media uit. "Er zijn geen problemen. Per week zal ik kijken wie er keept. Die concurrentiestrijd maakt ons alleen maar sterker."

Tegen Girona leverde het een 1-4 overwinning op, al was het voor de rust niet geweldig wat De Koninklijke liet zien in Catalonië. Toch was de opvolger van Zinedine Zidane tevreden met Real. "Zeker op basis van de tweede helft was een het verdiende overwinning", oordeelde Lopetegui.

Overigens stond Courtois wel heel even in het doel. In Madrid had men verwacht dat de Belg zou spelen en dus stond hij in de opstelling op het Instagram-account. Niet veel later werd de post verwijderd door de Spaanse topclub en was hij vervangen door de Costa Ricaan.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

[photo,116245,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen