De Ligt denkt dat Ziyech blijft: "Hij zit lekker in zijn vel"

27 augustus 2018, 08:00

Matthijs de Ligt heeft nogmaals bevestigd dat iedereen binnen Ajax hoopt dat Hakim Ziyech voorlopig in Amsterdam blijft. De uitblinker van de ploeg van Erik ten Hag speelt zichzelf nadrukkelijk in de kijker en Ajax kan ook in de return tegen Dinamo Kiev nog over de spelmaker beschikken. De captain van Ajax denkt óók dat de Marokkaan deze transfermarkt blijft.

"Ik merk aan Hakim wel dat hij lekker in zijn vel zit. Hij is ook echt een vrolijke jongen die binnen de groep veel grappen maakt", verzekert de aanvoerder tegenover het Algemeen Dagblad. "We zijn met iets moois bezig en dat moeten we tegen Dinamo Kiev afmaken. Dat is nu waar het om draait."

Als hij na (mogelijke) plaatsing voor de Champions League alsnog vertrekt, zou dat zeker een forse aderlating zijn voor Ajax. De miljoenen uit de CL ten spijt: "Iedereen wil dat hij blijft. Als je ziet hoe belangrijk hij voor ons is. Hij en Dusan Tadic houden altijd twee man bezig. Dat voetbalt voor een elftal zo lekker."

Mocht de juiste club zich toch nog melden voor Ziyech en ook de juiste hoeveelheid miljoenen overmaken naar Ajax, dan verlaat de spelbepaler de Johan Cruijff ArenA wel door de voordeur, vindt De Ligt. "Als hij toch nog vertrekt, kan hij dat met opgeheven hoofd doen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen