Bale en Benzema staan op bij Real dat ruim van Girona wint

27 augustus 2018, 00:03   Bijgewerkt: 27 augustus 2018, 07:53

Real Madrid heeft een simpele overwinning geboekt op Girona. Hoewel de ploeg van Julen Lopetegui zondagavond op achterstand kwam dankzij een prachtige treffer van Borja García, draaide het via twee strafschoppen en doelpunten van Gareth Bale en Karim Benzema de rollen volledig om (1-4). Het duo is sowieso in grootste vorm en ontfermen zich samen vooralsnog over de erfenis van Cristiano Ronaldo.

Toch ging het in Catalonië in het begin van het duel vooral over de spelers die níet meededen bij Real Madrid: want de duurste doelman ter wereld, Thibaut Courtois, moest opnieuw op de bank plaatsnemen. Lopetegui kiest voorlopig gewoon voor Keylor Navas, die ook ditmaal sterk keepte. Ook WK-ster Luka Modric begon op de bank bij de Madrilenen, dus toen García keeper Navas uitkapte en de 1-0 binnenschoot na ruim een kwartier, werden de eerste vraagtekens bij de keuzes van de manager al gesteld.

{image[328376][right-half][]}Maar De Koninklijke kreeg hulp van scheidsrechter Juan Martínez. Na een kleine veertig minuten beloonde hij een schwalbe van Marco Asensio namelijk met een penalty en die beslissing werd gesteund door de VAR. Sergio Ramos faalde niet vanaf elf meter met een soort panenka en toen Real na een uur wéér een strafschop kreeg, werd die keurig benut door Benzema. De aanvaller maakte zijn tweede treffer in zijn tweede competitieduel.

Hetzelfde gold voor Bale, die na een klein uur in de diepte werd gestuurd door Isco. Op volle snelheid faalde de aanvaller niet en werkte de 3-1 binnen. In de slotfase tikte Benzema, met een doelpunt dat een luchtje had van buitenspel, Reals vierde nog binnen op Catalaanse bodem. Samen met FC Barcelona gaat Real Madrid, zoals gebruikelijk, dus aan kop in de Primera Division na twee duels. Bale en Benzema werpen zich vooralsnog op als de opvolgers van Cristiano Ronaldo, die op dit moment nog niet met node wordt gemist.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen