Marseille speelt weer gelijk en kan impuls Strootman gebruiken

26 augustus 2018, 23:07

Olympique Marseille heeft ook in de derde wedstrijd in de Ligue 1 puntenverlies opgelopen. Nadat de formatie vorige week onderuit ging tegen Nîmes (3-1) werd er zondagavond tegen Stade Rennais met heel veel moeite gelijkgespeeld (2-2). De komst van Kevin Strootman is dan ook nodig voor de nummer vier van afgelopen jaar.

Na een rake strafschop van Benjamin Bourigeaud profiteerde Ismaïla Sarr zeven minuten later in blessuretijd van de eerste helft van een blunder van keeper Yohann Pelé, die de bal ongelukkig los liet. De 0-2 achterstand was zorgelijk voor de ploeg van Rudi Garcia, die in de rust Maxime Lopez bracht. Via een kopbal van Ocampos werd de aansluitingstreffer gemaakt, waarna Rami Bensebaini na zeventig minuten ongelukkig in eigen doelpunt kopte.

Marseille ontsnapte aan een nieuwe nederlaag, maar dus niet aan nieuw puntverlies. De elfde plaats in de Ligue 1 valt voorlopig dus tegen voor de Franse topclub, die de impuls van Strootman, die op een punt staat om de transfer naar Frankrijk te maken, goed kunnen gebruiken.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!