Kramer direct in de fout en pakt rood bij debuut bij Maccabi Haifa

Kramer direct in de fout en pakt rood bij debuut bij Maccabi Haifa

26 augustus 2018 – Michiel Kramer is uiterst ongelukkig begonnen bij Maccabi Haifa. De aanvaller begon in de basis tijdens de competitiestart, maar werd na een uur spelen met een rode kaart van het veld gestuurd vanwege kritiek op de scheidsrechter. Na de rode kaart kreeg de ploeg van Fred Rutten nog twee tegendoelpunten, waardoor de seizoensopener verloren ging (2-0).Daarmee kent Kramer een meer dan false start. Rutten haalde hem deze zomer op, nadat hij zich onmogelijk had gemaakt in Nederland. Bij Feyenoord werd hij geschorst na het eten van een broodje kroket, bij Sparta Rotterdam kreeg hij een schorsing voor zeven wedstrijden (!) opgelegd, waarna De Kasteelclub zonder hem degradeerde.

Ook in Israël is de start van de aanvaller dus op z'n minst ongelukkig. Ook Etiënne Reijnen staat onder contract bij Maccabi Haifa. Itay Shechter (66ste minuut) en Dor Peretz (76ste minuut) maakten de doelpunten zondagavond namens het winnende Macabbi Tel-Aviv.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 18 augustus 2019

  2. zaterdag 17 augustus 2019

  3. vrijdag 16 augustus 2019