Van den Brom heeft gemengde gevoelens na remise met Vitesse

26 augustus 2018, 19:38

John van den Brom hield gemengde gevoelens over aan het treffen met Vitesse. Hoewel zijn ploeg niet tot scoren kwam in Alkmaar en aanvallend ook weinig kon uitrichten, was de coach wel weer tevreden over het verdedigende arbeid van zijn ploeg. "Overall moet je tevreden zijn", oordeelde hij uiteindelijk over de doelpuntloze remise.

"Vitesse blijft gevaarlijk met goede mensen voorin, maar we hebben goed verdedigd", vond de coach tegenover NH/Nieuws. "Het was niet saai, vooral de tweede helft hebben we er alles aan gedaan om de wedstrijd naar ons toe te trekken. Dat is niet gelukt en dat komt deels door ons en deels door Vitesse. Ze hebben een goede ploeg. Het enige negatieve is dat je niet wint en niet scoort."

Hoewel Van den Brom vond dat AZ in de tweede helft de betere ploeg was, beseft hij wel dat er meer nodig is om aansluiting te houden met de top van de Eredivisie. "Dan moeten we tegen onze concurrenten beter voor de dag komen. We waren de eerste helft slordig aan de bal en hebben de ruimtes niet goed benut. Pas in de tweede helft had ik het gevoel dat we de schroom van ons af gooiden", aldus de AZ-trainer.

Verder ging de coach ook nog in op het feit dat Adam Maher nog altijd rondloopt in Alkmaar, waar hij zijn conditie op peil houdt. "Hij doet het heel goed, dat zeg ik je eerlijk. En ik vind Adam een heel goede speler, maar daarmee zeg ik niet dat we hem zeker erbij gaan halen. Dat is nog niet aan de orde."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen