AS Monaco verspeelt ook punten tegen het geplaagde Bordeaux

26 augustus 2018, 19:26

De kans dat Paris Saint-Germain dit seizoen veel uitdaging gaat krijgen van AS Monaco in de titelstrijd, lijkt niet zo groot. Zondagmiddag leed de ploeg van Leonardo Jardim alweer voor de tweede keer dit seizoen puntverlies: op bezoek bij Girondins Bordeaux werd met 2-1 verloren. Daardoor staat de nummer twee van afgelopen seizoen momenteel op de negende plaats in de Ligue 1.

Na een moeizame eerste helft kreeg Bordeaux een penalty, die drie minuten na de rust werd benut door François Kamano. De jonge Pietro Pellegri leek AS Monaco als invaller een punt te bezorgen, toen hij de bal veroverde en vervolgens in de verre hoek raakt schoot. In de slotfase ging het toch weer mis: nadat Kamano eerst nog een penalty miste, tekende hij vlak voor het einde alsnog voor de winnende treffer.

Voor Bordeaux is het een opsteker na de moeizame seizoensstart, waarin trainer Gustavo Poyet werd geschorst. Thierry Henry lijkt zijn opvolger te gaan worden, waarbij in dat geval definitief afscheid wordt genomen van Poyet. Henry kan het trainerschap op zich nemen bij Bordeaux, dat op dit moment op de zesde plaats staat in de Ligue 1. Bovenaan staat uiteraard PSG, dat de grootste concurrent van de afgelopen twee seizoenen dus wederom punten zag verspelen.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen