Rust terug bij Groningen na de onrust rondom Van Weert en Drost

Rust terug bij Groningen na de onrust rondom Van Weert en Drost

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 augustus 2018 – De rust is teruggekeerd bij FC Groningen: na een goed gesprek is alle kou uit de lucht tussen de technische staf en Tom van Weert en Jesper Drost. Toch mag het aanvallende duo wel vertrekken bij een goed bod. "We hebben besproken wat er is gebeurd. De conclusie was dat het ook anders had gekund", aldus technisch manager Ron Jans over de situatie.

Met name van de timing van de onrust baalde Jans enorm. "Wij hebben aangegeven dat we als club niet blij zijn met de onrust die een en ander heeft veroorzaakt, waarbij met name Drost wel een andere woordkeuze had kunnen gebruiken", legt hij uit tegenover het Dagblad van het Noorden. "Bij Van Weert kan je nog zeggen dat sommige dingen op bepaalde websites anders zijn verwoord dan dat hij ze heeft uitgesproken, waardoor het een grotere lading heeft gekregen."

Ondanks dat het is uitgesproken, zijn de Groningers bereid om mee te werken aan het vertrek van het duo. Dat is vooral omdat ze beiden beschikken over een aflopend contract en er wel enige interesse is voor hen. Mochten ze inderdaad nog vertrekken, is de kans groot dat FC Groningen zelf ook nog de markt op gaat. Komt het niet rond, dan blijven ze gewoon in het noorden actief.

"Deze twee jongens zijn geen raddraaiers. We waren niet blij met de onrust, maar we gaan ze niet kielhalen. We wachten af of het tot concrete transfers gaat komen. En anders blijft het zoals het is en laten we het achter ons", besluit Jans, die daarmee definitief een streep zet onder het incident.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

gerelateerd