Janmaat met Watford aan kop dankzij wereldgoal Holebas

Janmaat met Watford aan kop dankzij wereldgoal Holebas

26 augustus 2018 – Daryl Janmaat heeft met Watford de uitstekende seizoensstart zondagmiddag een passend vervolg gegeven tegen het Crystal Palace van Patrick Van Aanholt. In eigen huis werd met 2-1 gewonnen en was de hoofdrol voor een back, maar geen Nederlander. Linksachter José Holebas maakte namelijk onbedoeld de mooiste treffer van de middag, die door de aansluitingsgoal van Wilfried Zaha ook nog eens de winnende treffer bleek. Daardoor gaat Watford vooralsnog samen met Liverpool aan kop in de Premier League.Tien minuten in de tweede helft had Roberto Pereyra na een lange rush in de verre hoek de score geopend. Een fraaie treffer, maar niet zo fraai als Holebas die vervolgens onbedoeld vanaf links maakte. Zijn voorzet waaide bij de tweede paal heerlijk in de verre hoek, zag ook Janmaat, die hem de bal toespeelde. De Nederlander, die in de eerste helft een gele kaart kreeg na een klein opstootje met Zaha, deed net als Van Aanholt de hele wedstrijd mee.

Vanaf de linkerkant van Van Aanholt zette Zaha in de slotfase nog een aanval op, die hij vervolgens in het zestienmetergebied in de korte hoek prima afrondde. Verder dan de aansluitingstreffer kwamen de bezoekers - die wonnen met van Fulham en vorige week verloren van Liverpool - echter niet. Daardoor meldt Watford zich naast Liverpool aan de kop van de Premier League, nadat het eerder won van Burnley FC en Brighton & Hove Albion.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019