Everton-verdediger houdt scheurtje in schedel over aan botsing

Everton-verdediger houdt scheurtje in schedel over aan botsing

26 augustus 2018 – Everton-verdediger Michael Keane viel zaterdag uit met een ogenschijnlijk zware hoofdkwetsuur, maar na onderzoek blijkt de schade gelukkig enigszins mee te vallen. Aan de harde botsing in blessuretijd met ploeggenoot Idrissa Gueye heeft de achterhoedespeler een scheurtje in zijn schedel overgehouden. Zelf is hij enigszins opgelucht met dat nieuws, dat zomaar een stuk erger had kunnen zijn.

"Het breukje zal vanzelf genezen, ik zal drie à vier weken niet mogen koppen en hoop nadien zo snel mogelijk weer aan te sluiten bij m'n team", laat de hoofdrolspeler weten via social media. Die uitkomst bleek uit het onderzoek in het ziekenhuis, dat werd gehouden nadat de verdediger eerst op het veld zes minuten aan zijn hoofd werd behandeld. Op dat moment was de uiteindelijke uitslag van 2-2 overigens al bereikt.

Met twee gelijke spelen en een overwinning is de seizoensstart van Everton aardig, al was het openingsprogramma ook niet al te ingewikkeld. De eerste echte zware test wacht op 23 september tegen Arsenal: dat duel komt voor Keane vermoedelijk nog net te vroeg in de Premier League.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

gerelateerd