Pröpper: "We staan weer met beide benen op de grond"

26 augustus 2018, 14:27

Aanvoerder Robin Pröpper ging met zijn Heracles keihard onderuit op bezoek bij Willem II. De mannen uit Almelo werden bij tijd en wijle weggetikt door de Tilburgers, waarna de eindstand stokte bij 5-0. "Vandaag was het echt ondermaats."

Volgens de captain was het de bedoeling dat Heracles veel de lange bal zou hanteren. Tegen FOX Sports vertelt hij dat die opzet geen moment slaagde: "Willem II bleef druk zetten en daar kwamen wij totaal niet uit." Het had een 3-0 ruststand en kansloze missie tot gevolg.

"Dan heb je het er in de rust over en gaat de bal vervolgens bij het eerste het beste moment op de stip.", vervolgt Pröpper. "Er is geen moment geweest waar wij de bovenliggende partij waren."

En dat terwijl de seizoensstart prima was. In de ArenA werd Ajax op 1-1 gehouden en tegen ADO Den Haag werd begonnen. "We staan weer met beide benen op de grond", klinkt het hard. "Vandaag was echt ondermaats."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen