Velthuizen heeft aanbieding AZ binnen en gaat onderhandelen

26 augustus 2018, 13:56

De kans dat Piet Velthuizen weer in de Eredivisie aan de slag gaat is behoorlijk gestegen. De 31-jarige doelman traint sinds vrijdag mee bij AZ en heeft inmiddels een aanbieding van de Alkmaarders ontvangen: "Of ik er blij mee zou zijn? Absoluut."

De doelman keepte eerder al jarenlang bij Vitesse, waarna er in het buitenland nog verschillende avonturen volgden. Sinds kort is Velthuizen clubloos, want zijn contract bij het Cypriotische Omonia Nicosia liep af. Vervolgens ging de doelman meetrainen bij AZ, waar reservedoelman Rody de Boer langdurig geblesseerd is geraakt.

Zondag zat Velthuizen bij De Tafel van Kees en werd er dieper in gegaan op zijn mogelijke rol in Alkmaar. Hij laat weten dat er nog niets rond is, maar dat er wel een voorstel op tafel ligt. De focus ligt eerst bij de wedstrijd van zondag tegen Vitesse. "Daarna komen ze wel terug", aldus de clubloze doelman.

Als het aan de doelverdediger zelf ligt, komt het snel rond. "Dan hoop ik dat we tot een akkoord komen. Of ik er blij mee zou zijn? Absoluut."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen