'AS Roma accepteert miljoenenbod Marseille op Strootman'

26 augustus 2018, 12:12

Kevin Strootman lijkt Rome te gaan verlaten voor een avontuur in Frankrijk. Volgens het Italiaanse medium Il Romanista heeft zijn club AS Roma een bod van om en nabij de dertig miljoen euro van Olympique Marseille geaccepteerd. De middenvelder ontbreekt maandag in de wedstrijdselectie van het duel tegen Atalanta Bergamo.

Naar verluidt heeft Roma de knoop doorgehakt en besloten om Strootman aan de Franse club te verkopen. Volgens Il Romanista gaat de Oranje-international er financieel op vooruit. Bij Olympique Marseille kan de middenvelder namelijk 4,5 miljoen per jaar opstrijken.

Het wordt de zoveelste transfer van de Italiaanse club deze zomer: er werd een compleet elftal nieuwelingen gehaald naar Rome, onder wie Justin Kluivert, Steven Nzonzi, Javier Pastore en Ante Coric. Daar tegenover staat wel het vertrek van onder anderen sterkhouders keeper Alisson en de Belg Radja Nainggolan. Strootman wordt de volgende in dat rijtje.

Strootman verhuisde in de zomer van 2013 naar Rome. Daarvoor speelde hij voor Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV. Ondanks het nodige blessureleed kwam hij vooralsnog tot meer dan honderd wedstrijd in Italië, waar hij een zeer gewaardeerde basiskracht was geworden. De middenvelder droeg zelfs meerdere malen de aanvoerdersband.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen