Lampard lyrisch over Mount: "Technisch is hij briljant"

Lampard lyrisch over Mount: "Technisch is hij briljant"

26 augustus 2018 – Mason Mount maakt indruk in Engeland. De middenvelder van Chelsea wordt dit seizoen verhuurd aan Derby County, waar Frank Lampard de manager is. De legende van Chelsea is vol lof over de tiener. "Hij kan heel goed worden en de échte top halen."Mount, die vorig seizoen op huurbasis bij Vitesse speelde, was zaterdag opnieuw goud waard voor Derby County. Hij opende de score in de wedstrijd tegen Preston North End. Na rust leverde hij nog een assist af.

Het stemt Derby County-manager Frank Lampard allemaal diktevreden. "Hij is nog maar negentien, maar speelt al met zoveel kwaliteit", glimt de Chelsea-grootheid na afloop tegenover Engelse media. "Hij kan heel goed worden en de échte top halen. Technisch is hij briljant, maar zijn werkethiek moet ook niet onderschat worden."

In de Championship kan de negentienjarige dus moeiteloos mee. Een basisplaats in het eerste van Chelsea is dus de volgende stap, weet ook Lampard. "Daar wil ik nog niet aan denken, maar wanneer het gebeurt, zal hij een serieuze kandidaat voor een basisplaats zijn."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 23 november 2020

  2. zondag 22 november 2020