PEC Zwolle baalt: "Op de ergste manier verliezen"

26 augustus 2018, 09:21

PEC Zwolle leek lang op weg naar het eerste punt van dit seizoen, maar verloor in extremis van PSV. Dankzij de goal in blessuretijd staan de Zwollenaren na drie wedstrijden nog altijd puntloos onderaan. Trainer John van 't Schip is desalniettemin trots op zijn spelers: "We hebben goed gevoetbald, zeker in de tweede helft."

Voetballend kwam de thuisploeg zeker na rust uitstekend voor de dag tegen de regerend landskampioen, maar het moet uiteindelijk dankzij een late goal van Luuk de Jong niet baten. "Het resultaat is zuur", verteld Van 't Schip tegenover FOX Sports. "Maar het is niet anders."

Na verliespartijen tegen sc Heerenveen en FC Utrecht is er dus weer een nederlaag. Toch voelt deze anders dan de eerste twee verloren potjes, vindt Van 't Schip: "In het achterhoofd weten we nu dat er heel veel voetbal in het team zit. We hebben verloren, maar niet op een manier van 'we kunnen niet voetballen.'"

Hij vond dat zijn ploeg minimaal een punt verdiende tegen PSV. "We hebben goed gevoetbald, zeker in de tweede helft. Dan is het heel vervelend dat je zo'n goal tegen krijgt. Het is op de ergste manier verliezen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen