Opluchting in Groningen: "Ontlading, gekkenhuis"

Opluchting in Groningen: "Ontlading, gekkenhuis"

26 augustus 2018 – Het waren roerige weken in Groningen. De plaatselijke FC verloor de eerste twee competitiewedstrijden en Jesper Drost en Tom van Weert gaven aan dat ze wilden vertrekken. Tegen De Graafschap werd zaterdagavond met 0-1 gewonnen en de opluchting bij doelpuntenmaker Michael Breij en coach Danny Buijs was groot.In Doetinchem werd de 21-jarige linksbuiten Breij de matchwinner. Met een kopbal zorgde Breij, die zijn vierde wedstrijd voor de noordelingen speelde, voor de enige goal tegen De Graafschap. "Ontlading, gekkenhuis", omschrijft hij zijn gevoelt tegenover FOX Sports. "Koppen is niet één van mijn sterkste punten, maar hij zat er lekker in."

Coach Danny Buijs is trots op 'fantastisch ventje' Breij, die na 73 minuten doodop werd gewisseld. Ook voor Buijs zelf was het een fijne avond, want het was de afgelopen weken behoorlijk onrustig in het noorden. "We hebben een heel vervelende start van het seizoen gehad en het is logisch dat er dan wat commotie komt. Dan is het wel verdomd lekker dat we die 0-1 over de streep trekken hier."

Na nederlagen tegen Vitesse en Willem II dus eindelijk punten voor Groningen. Ook volgende week lijkt een resultaat mogelijk, want dan ontvangt het in eigen huis hekkensluiter PEC Zwolle.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019