Buitenland: Atlético wint moeizaam, Sporting gelijk tegen Benfica

25 augustus 2018, 23:38

Atlético Madrid heeft de eerste competitiezege in de tas. Na de remise van vorige week tegen Valencia won de Europa League-winnaar met moeite van Rayo Vallecano. In Portugal eindigde de topper tussen Benfica en Sporting Lissabon onbesliss (1-1).

Atlético Madrid - Rayo Vallecano 1-0

Van harte ging het niet voor Atlético tegen Rayo Vallecano. De bezoekers hadden ook de eerste kansen. Atlético had juist problemen om kansen te creëren. Het enige doelpunt viel dan ook uit een standaardsituatie. Stefan Savic kopte een hoekschop richting het doel, Antoine Griezmann gaf het laatste zetje. Met doelpuntenmaker Griezmann (op archiefbeeld) even later op de bank was Vallecano nog dichtbij de gelijkmaker, maar Jan Oblak voorkwam puntenverlies voor Atlético.

Benfica - Sporting Lissabon 1-1

Zonder de geblesseerde Bas Dost heeft Sporting Lissabon een punt overgehouden aan de stadsderby tegen Benfica. In de 64ste minuut schoot Nani Sporting vanaf de penaltystip op voorsprong. Maar Benfica maakte aan het einde van reguliere speeltijd gelijk via Joao Felix. Luc Castaignos maakte diep in blessuretijd nog een invalbeurt. Aanwinst Nemanja Gudelj zat nog niet bij de selectie.

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen