Overmars: "Met de interesse in Ziyech valt het wel mee"

25 augustus 2018, 22:16

Het heeft er alle schijn van dat Hakim Ziyech bij Ajax blijft. De spelmaker van de Amsterdammers had een vertrekwens, maar van een transfer lijkt het niet te komen. Volgens directeur spelersbeleid Marc Overmars zijn er geen clubs concreet.

Overmars heeft ook het idee dat Ziyech het goed naar zijn zin heeft bij Ajax. "Hij speelt fantastisch, maar met de interesse valt het eigenlijk wel mee", zegt Overmars in gesprek met FOX Sports. "We hebben liever ook dat het zo blijft."

Het blijft voor Ajax ook onbespreekbaar dat Matthijs de Ligt vertrekt. "De talenten willen we graag behouden, Matthijs is daar een van. Dat verhaal is ook bekend. Voor zulke spelers hoef je geen reclame te maken, die staan bij iedere club op de radar. De clubs komen ook, maar wij hebben zo'n mooi team. Wij willen dat dolgraag bij elkaar houden, dat roepen we al maanden. Geld is onbelangrijk."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen