Ten Hag: "Bij fases hebben we uitstekend gevoetbald"

25 augustus 2018, 22:17

Erik ten Hag zag Ajax zichzelf een makkelijke avond verschaffen. Waar de Amsterdammers in de eerste wedstrijden moeite hadden met Heracles Almelo en VVV-Venlo, liet Ajax zaterdag niets heel van FC Emmen (5-0). "Vandaag maakten we een snelle goal en gingen we makkelijker spelen."

Dat lukte tegen Heracles en VVV niet. "Vorige week hebben we ook goed gespeeld. Als David Neres die eerste kans had gemaakt, was het een stuk makkelijker geworden. Dat is het grote verschil", zegt Ten Hag in gesprek met de NOS.

Klaas-Jan Huntelaar was tegen Emmen belangrijk met twee doelpunten. Hij begon tegen Heracles nog op de bank. "Dat was een totaal andere situatie. Toen waren we nog niet zover. Het is achteraf ook een koe in de kont kijken. Het elftal wat er tegen Heracles stond, had moeten winnen. Vandaag speelde het team vele malen beter, bij fases hebben we uitstekend gevoetbald."

Voor Ten Hag was er dan ook weinig reden tot klagen. "Met vijf goals hebben we het publiek vermaakt, we hoefden ook niet heel diep te gaan. Dat is ook goed, want dinsdag wacht ons weer een grote wedstrijd. Er blijven genoeg punten die beter kunnen, maar we moeten wel tevreden zijn met vijf goals en met het feit dat we geen kansen toestonden."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen