Liverpool gaat alleen aan kop na puntenverlies Manchester City

25 augustus 2018, 20:52

Liverpool staat in ieder geval voor even alleen bovenaan in de Premier League. De ploeg van Jürgen Klopp boekte zaterdagavond een minimale zege op Brighton & Hove Albion. Matchwinner was Mohamed Salah. Liverpool profiteerde zo optimaal van het puntenverlies van Manchester City, dat eerder vandaag niet verder kwam dan een gelijkspel tegen promovendus Wolverhampton Wanderers (1-1).

Aan de zijde van Liverpool hadden Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum een basisplaats, bij Brighton verscheen Davy Pröpper aan de aftrap. Jürgen Locadia en Alireza Jahanbakhsh speelden een kwartier mee. The Reds moesten op Anfield het spel maken, Brighton liet zich terugzakken en gokte op een succesvolle tegenaanval. Ook na de 1-0 van Salah. De Egypte krulde de bal via de vingers van Matthew Ryan in het doel van de bezoekers.

Maar Brighton kwam niet tot een goede counter. Het was Liverpool dat het vijandige doel onder vuur nam. The Seagulls dankten hun doelman Ryan dat het slechts 1-0 bleef. Ook met die minimale zege kon Liverpool tevreden zijn, want de thuisploeg is koploper in Engeland. Tottenham Hotspur, Watford en Chelsea kunnen later nog op gelijke hoogte komen.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen