Rigo vervangt geblesseerde Rosario in basis PSV

Rigo vervangt geblesseerde Rosario in basis PSV

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 augustus 2018 – PSV is voor het competitieduel met PEC Zwolle op één plek gewijzigd. Pablo Rosario is geblesseerd achtergebleven in Eindhoven, dat maakt de weg vrij voor het basisdebuut van Dante Rigo (19). Verder speelt de landskampioen in de Hanzestad zaterdagavond met de gebruikelijke namen. Rigo maakte vorige week in blessuretijd het winnende doelpunt tegen Fortuna Sittard (1-2).

Wederom krijgt de talentvolle Belg de voorkeur boven Bart Ramselaar, die steeds minder in de plannen van Mark van Bommel voorkomt. Ramselaar zou nog komende week willen vertrekken uit Eindhoven. Tegen BATE Borisov zat hij niet eens op de bank, tegen PEC Zwolle is dat nog wel het geval. Aanwinst Trent Sainsbury, die een verleden kent bij PEC, zit niet bij de selectie. Hij is nog niet wedstrijdklaar.

Tegenstander PEC Zwolle is op vier plekken gewijzigd. John van 't Schip kan niet beschikken over het geblesseerde duo Diederik Boer en Dirk Marcellis. Mickey van der Hart staat daarom onder de lat, de zestienjarige Sepp van den Berg vervangt Marcellis in de defensie. Gustavo Hamer en Zian Flemming zijn hun basisplaats kwijt. Rick Dekker en Denis Genreau krijgen de voorkeur.

Opstellingen
PEC Zwolle: Van der Hart; Ehizibue, Lachman, Van den Berg, Van Polen; Leemans, Dekker, Genreau; Namli, Van Duinen en Van Crooij
PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Rigo, Hendrix, Pereiro; Lozano, De Jong, Bergwijn

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

gerelateerd