Kuyt pakt eerste prijs als trainer ten koste van Van Nistelrooy

25 augustus 2018, 16:34

Dirk Kuyt heeft zijn eerste officiële prijs als trainer gewonnen. Feyenoord onder 19, waar de Katwijker aan het roer staat, won zaterdagmiddag de Super Cup. Dit gebeurde ten koste van de leeftijdsgenoten van PSV, waar Ruud van Nistelrooy de scepter zwaait. Feyenoord was op De Herdgang met 2-3 te sterk.

Feyenoord was vooral fysiek sterker. Dat maakte met name het verschil. De ploeg van Kuyt kwam ook telkens op voorsprong. Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida maakten de 0-1 en de 1-2 voor de bekerwinnaar. Kampioen PSV kwam twee keer terug door doelpunten van Mohammed Ihattaren en Yorbe Vertessen. Het laatste woord was aan Feyenoord. Vijf minuten voor het eindsignaal schonk Naoufal Bannis Kuyt zijn eerste officiële prijs.

Kuyt begon deze zomer aan zijn eerste trainersklus. Bij PSV nam Van Nistelrooy het stokje over van Mark van Bommel, die doorschoof naar het eerste.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen