Jordania maakt wat los bij Den Bosch: "Is veel veranderd"

25 augustus 2018, 16:22

Een maand geleden nam Kakhi Jordania, de zoon van Merab Jordania, FC Den Bosch over. De geldschieter bracht al acht nieuwe spelers naar de Eerste Divisie-club en gaat waarschijnlijk in de laatste dagen van de transferwindow nog enkele aanwinsten presenteren. Bij Den Bosch is men blij met Jordania.

Sinds zijn komst lijkt Den Bosch in de lift te zitten. "Er is gigantisch veel veranderd. Vooral op het veld natuurlijk", zegt algemeen directeur Paul van der Kraan tegen Omroep Brabant. "Als je de selectie van nu vergelijkt met die van drie weken geleden, dan is het totaal anders. De selectie heeft een kwaliteitsimpuls gehad van acht nieuwe spelers. En er volgen nog wel enkele nieuwe spelers."

Den Bosch won in de eerste speelronde van FC Volendam, maar ging vrijdag onderuit tegen RKC Waalwijk. Aan de resultaten is de komst van Jordania dus nog niet echt te zien. "Maar de hele wereld rond de club is anders. Je merkt het aan de sfeer binnen de club, de sfeer bij de toeschouwers en de sfeer bij de sponsors. Alles is op dit moment positief", vindt Van der Kraan.

Ook trainer Wil Boessen heeft het gevoel dat de club in de lift zit. "Het is fantastisch dat er tegen RKC heel veel publiek was. Bij Volendam was het al super, daar hebben onze supporters ons negentig minuten aangemoedigd. Vrijdag was dat ook. Mensen krijgen hoop, dat is het allerbelangrijkste woord. Vorig seizoen en het seizoen daarvoor was er minder hoop en dat werd alleen maar minder. Nu niet. Het is lekker dat mensen enthousiasme meenemen, ik hoop dat wij dat gaan gebruiken in de wedstrijden."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen