Mooie assist Beugelsdijk: "Was totaal niet zo bedoeld"

Mooie assist Beugelsdijk: "Was totaal niet zo bedoeld"

25 augustus 2018 – Tom Beugelsdijk was vrijdag voor ADO Den Haag niet alleen verdedigend belangrijk, maar ook aanvallend. Een lange bal van de verdediger betekende namelijk de assist bij de 1-0 van Melvyn Lorenzen tegen Fortuna Sittard. De assist was echter onbedoeld.In de twintigste minuut hield Beugelsdijk de bal drie keer hoog met zijn hoofd, waarna hij de bal naar voren knalde. De pass was precies goed voor Lorenzen, die de 1-0 kon maken. "Onze trainers zeggen vaak: als je het niet meer weet, leg de bal dan maar achter de verdediging van de tegenstander. Ik zag niemand, alleen de bal", zegt Beugelsdijk tegen FOX Sports.

"Ik dacht: geen risico's nemen, ik knal 'm gewoon naar voren. Als je het zo terugkijkt, lijkt het wel alsof ik het bewust doe. Maar eerlijk is eerlijk, het was totaal niet zo bedoeld. Het was wel lekker dat het zo uitpakte", lacht de verdediger. Hij won de thuiswedstrijd met 3-1.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 29 februari 2020

  2. vrijdag 28 februari 2020