Dost moet krachtmeting met Benfica laten schieten

24 augustus 2018, 20:17

Een fikse tegenvaller voor Bas Dost: de spits van Sporting Portugal moet een streep zetten door de derby van Lissabon tegen Benfica. Een blessure speelt hem parten. Dost verliet vorige week tegen Vitoria Setubal al geblesseerd het veld. Sporting-aanwinst Nemanja Gudelj is ook niet inzetbaar.

Trainer José Peseiro bevestigt dat Dost ontbreekt tegen Benfica. "Maar we hebben andere alternatieven waar we vertrouwen in hebben", citeert Rádio Renascença de keuzeheer op de persconferentie. Een mogelijk alternatief is Luc Castaignos, die bij de wedstrijdselectie zit. Echter lijkt Fredy Montero de voorkeur te krijgen.

De clash met Benfica geldt voor Sporting als een belangrijke test. De eerste twee wedstrijden tegen Moreirense (1-3), waarin Dost twee keer scoorde, en Vitoria Setubal (2-1) werden gewonnen. Ondertussen versterkte de club zich deze week ook met Gudelj. Maar de oud-Ajacied is nog niet wedstrijdfit.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen