Larsson: "Ik blijf hard werken en hoop te laten zien wat ik kan"

24 augustus 2018, 17:56   Bijgewerkt: 24 augustus 2018, 18:54

Sam Larsson wil zich dit seizoen bewijzen voor Feyenoord. Tot nu toe is de Zweed nog niet de onbetwiste linksbuiten in het elftal van Giovanni van Bronckhorst. Het komt hem op veel kritiek te staan. Maar dat hoort erbij, vindt Larsson zelf.

"Dit seizoen had ik een goede voorbereiding, maar de start was niet goed. Ik ben me daar bewust van", zegt de flankspeler tegen FOX Sports. "Dat ik kritiek krijg, hoort bij een club als deze. Ik blijf hard werken en hoop op het veld te laten zien wat ik kan."

Sinds hij voor Feyenoord speelt was het op de linksbuitenpositie telkens stuivertje wisselen met Jean-Paul Boëtius, die veel krediet heeft verspeeld Van Bronckhorst. Larsson: "Dit seizoen wil ik eerste keus worden op mijn positie. Ook vorig seizoen was er veel druk, dat is geen verschil. De druk komt van de supporters, maar die leg ik mezelf ook op."

De frivole Samba Sam van zijn periode bij sc Heerenveen kwam in De Kuip nog niet boven water. "Maar ik ben hier beter geworden, honderd procent. Fysiek, maar ook mentaal. Ik kijk uit naar de vorm waarin ik kan laten zien waartoe ik in staat ben. Natuurlijk is het een groot verschil om te spelen voor Feyenoord of Heerenveen. Bij Heerenveen kon ik mij meer focussen op het aanvallende gedeelte, maar hier moet ik ook meeverdedigen."

Komende zondag gaat Larsson met Feyenoord op bezoek bij zijn oude club. "Dat is erg leuk. Ik heb veel respect voor Heerenveen en alle mensen die betrokken zijn bij de club. Ik ben benieuwd hoe ik word ontvangen."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen